NOVOLETNI MANIFEST

VAŠ PROGRAM ZA OSEBNO RAST IN NOTRANJI RAZVOJ

Ali hrepenite po celostnem zdravljenju, tako fizičnem kot energijskem? Iščete učinkovita orodja za soočanje in preseganje neprebavljenih čustev, zamer in ran iz preteklosti? Potem ste na pravem mestu!

Ste že kdaj doživeli, da se po končanem čiščenju hiše nenadoma zaveste, da je bilo čiščenje brez napora in izjemno hitro. Preveva vas občutek lahkotnosti in pretočnosti.

To harmonično stanje se pojavi, ko se lotimo pravih opravil ob pravem času. Sinhronizacija s podpornimi energijami Stvarstva omogoča, da z minimalnim naporom dosežemo izjemen uspeh.

“Novoletni manifest” je spletni program, ki uporablja posebne tehnike pisanja, s katerimi lahko presežete stare vzorce vedenja, čustvovanja in delovanja.

Spustite tisto, kar vam ne služi več – na učinkovit način in točno v trenutku, ko boste deležni največ podpore iz duhovne dimenzije!

Ustvarite si kristalno jasno vizijo svoje želene prihodnosti.

Zaslužite si obilje zdravja, notranjega miru, finančne blaginje in ljubečih odnosov.

Časovnica

10. DECEMBER

 • Udeleženci dobijo dostop do gradiva
 • Za vsakega udeleženca se odpre energijski kanal za osebno podporo

11. december

 • Prva spletna čajanka

22. december – 12. januar

 • Dvaindvajset dni vodenega pisanja z jasnimi navodili
 • 1. januar je dan za sprostitev, pisanje ni potrebno 😉
 • Bonus dejavnost nekaj minut pred in po novem letu

O SPLETNEM PROGRAMU

Kaj počnemo

Vsak dan učinkovito, sistematično in poglobljeno raziskujemo sebe in naš odnos do življenja. Skupno je priložnost za analizo 18 temeljnih življenjskih področij in odnosov. Vse naloge upoštevajo celostni pristop k človeku ter so v skladu z večnimi Resnicami in naravnimi, duhovnimi zakoni.

Namen

Program pomaga odpraviti ovire na poti k sebi in duhovno napredovati posamezniku, da bi se zmogel bolj prepustiti in zaupati Življenju. Šele takrat vas lahko Življenje resnično podpre in  prinese tisto, kar je v vaše najvišje dobro.

Zakaj deluje?

Ker se zavestno naravnamo in uglasimo na podporo Stvarstva, ki v tem posebnem času celostno aktivira vse procese samozdravljenja, olajšano prepoznavamo, sprejemamo in presegamo svoje omejitve, bolečine, vzorce, strahove…

Je zate?

Program je namenjen posameznikom, ki se želijo uglasiti z Življenjem, iščejo duhovno rast in večji občutek miru. Ustvarjen za vse, ki jih to zanima ne glede na to, kje se nahajajo na poti k svojemu srcu.

Kako poteka

Različni posnetki in pisno gradivo vas vodijo skozi posamezne naloge. Dodatna predstavitev tem in zastavljena vprašanja marsikomu olajšajo poglabljanje v naloge. Podrobno je razložen poseben model pisanja. Svoje misli in odgovore zapisujete v vaš osebni zvezek. Ko se pojavijo vprašanja ali nejasnosti, so vam na voljo Zoom čajanke in zaprta FB skupina.

Vaša časovna obveznost

Svojo aktivnost lahko prilagajate glede na razpoložljivost in čas, ki ga imate na voljo. Priporočamo, da dnevno namenite programu vsaj 30 minut, s čimer zaobjamete bistveno. Ne glede na vašo vpletenost in prehojeno duhovno pot, vam program ponuja številne priložnosti za nadaljno raziskovanje in poglabljanje vase.

In če kakšen dan iz kateregakoli razloga izpustite, boste še vedno deležni koristi, saj je vsaka tema obravnavana večkrat, iz različnih vidikov in globin.

Kaj lahko pričakujete?

Verjetno se boste smejali in jokali, saj boste bolje spoznali svoj pravi jaz, ki se skriva za vsemi maskami, ki si jih nadenemo, da bi naredili vtis nase in na druge.

Vaše notranje dogajanje

Program vas sistematično vodi v globoko introspekcijo, da prepoznavate svoja vedenja, vzorce in čustvovanja, ki še ovirajo vaš napredek. Podpre vas pri soočanju z ugotovljenim, da ne zapadete v občutek ujetosti ali žrtve. Pomaga vam pri odpravljanju teh ovir in sprejemanju boljših praks. Tako se zgodijo notranji premiki in začutili boste večjo lahkotnost in pomirjenost ter povečan dotok življenjske energije.

Kaj je vključeno

 • E-knjiga
 • Zvočni zapis knjige
 • Virtualna učilnica
 • Tedenska Zoom srečanja
 • Zaprta Facebook skupina
 • Energijska podpora za vsakega udeleženca
 • Srečanje 1:1 za vsakega udeleženca
 • Tedenske meditacije
 • Posneta vodena meditacija
 • Darila

Odločitev in moč za začetek sprememb je vedno v nas. Vendar obstaja poseben čas, ko nam  Stvarstvo ponudi okrepljeno energijsko podporo za notranjo preobrazbo. Temu smo samodejno izpostavljeni vsako leto. Z zavestnim delovanjem lahko s Stvarstvom sodelujete in tako izdatno podprete in regenerirate svoje telo, na svoji duhovni poti pa naredite lahkotnejše in večje premike kot bi jih sicer.

 21. december zaznamuje začetek še posebej močne faze za celjenje bolečin, odpuščanje zamer in neželenih vzorcev, preoblikovanje odzivov na življenje ter izboljšanje vseh naših odnosov. Prvi dnevi januarja pa so tudi odlična priložnost za manifestacijo vsega tistega, kar si želite in se ujema z življenjem, za kakršno si prizadevate.

Zakaj bi se odločili za Manifest z Jasno?

Jasna je terapevtka naravnega zdravljenja in je v zadnjih 15 letih s svojim strokovnim znanjem in vodenjem navdihnila in podprla nešteto udeležencev pri njihovem prizadevanju za duhovno rast. Pričevanja teh posameznikov potrjujejo, da so doživeli večjo harmonijo z življenjem in globljo povezanost s svojim višjim Jazom. Posledično so v svojih srcih odkrili več radosti in notranjega miru.

Prijava na program je možna do 15. 12.,  do 10. 12. pa velja posebna cena.

Priporočamo, da se prijavite do 10. 12.. Tako boste imeli dovolj časa, da v miru preberete knjigo z navodili in jih razumete, se povežete z drugimi udeleženci in se pridružite naši prvi Zoom čajanki.

PRIJAVI SE NA NOVOLETNI MANIFEST!

prijava

Mnenja udeležencev

Vesna Turšič

Manifest sem pisala prvič in ta izkušnja je daleč nad pričakovanji. Toliko več, toliko globlje je, kot sem si predstavljala na začetku. Čudovito, na trenutke naporno potovanje vase. Vse stvari so našle svoje mesto in smisel, z veliko odnosi sem se pomirila, odpuščala sem si zadeve, za katere prej sploh nisem vedela, da me tiščijo. Tekom manifesta sem začutila pri sebi neizmerno mirnost. Ta občutek pomirjenosti oziroma notranjega miru je meni osebno največja sprememba.
Izredno sem hvaležna za to celotno izkušnjo. 

Nastja Zagorc

Nemogoče je napisati v enem stavku, kako vesela in hvaležna sem, da sem se pridružila manifestu.  Toliko novih spoznanj, uvidov … toliko sem imela za napisati, da mi je še pred koncem zmanjkalo prostora v zvezku.  Ne vem sicer, če deluje tako hitro, ampak jaz že opažam pozitivne spremembe pri sebi in sem res, res navdušena. Bom pa zagotovo zdaj pogrešala ta čas zase in celoten obred pisanja. Hvala, Jasna. Decembra se zagotovo zopet pridružim. Super ste!

Nika Va

Mmm, tokrat sem res uživala v poti z neznanim ciljem.  Lepo se je bilo prepustiti pisanju in vsem uvidom, zelo, zelo zdravilno.  Malo me sicer boli roka, ker sem pisala vneto in v čudaških položajih. Ampak hkrati z mehkobo do sebe, z nežnostjo in sprejemanjem, da je točno toliko, kot sem napisala, dovolj. Zame je tale manifest poglobil uvid, da je vse točno tako, kot mora biti, da je vse na pravem mestu, da smo tako zelo podprti in da se lahko prepustimo… Hvala, hvala, hvala!

PRIJAVA

Ste se kdaj znašli v položaju, ko niste prepričani o svojih željah ali o tem, kaj bi bilo najbolje?  Hrepenite po vodstvu? – Ko se povežete s svojim višjim jazom, vas bo vodil in vaše življenje uskladil z vašimi najvišjimi potenciali. Pot morda ne bo vedno lahka, vendar boste globoko v sebi začutili, da je prava. Začutili boste povezavo s svojim resničnim Jazom, po kateri hrepeni vaša duša.

Program Novoletni Manifest, strokovno vodstvo in neizmerna duhovna podpora vas vodijo k globlji povezavi s seboj ter nagovarjajo, da sebe lažje in bolj brezpogojno sprejmete in vzljubite.

Si želite:

– pristne in ljubeče odnose s svojimi bližnjimi, z več spoštovanja in globokega razumevanja?

– močnejšo povezanost s svojim duhovnim srcem ter postavljanje in doseganje jasnih in smiselnih ciljev?

– Spontan notranji občutek radosti ob začetku novega dne?

– Finančno blaginjo in globlji občutik zadovoljstva pri delu?

– Opravljanje poklica, ki ne le bogati vaše življenje, temveč vam prinaša tudi globok občutek izpolnjenosti?

 

Program Novoletni Manifest vam ponuja priložnost, da odpustite in pustite za seboj vse, kar vas bremeni, omejuje in česar ne potrebujte več ter povabite v svoje življenje tisto, po čemer hrepenite.

Programi

PROGRAM DELUXE

CENA: 320 €
(posebna cena 255 €; velja do 10.12.)

 • e-knjiga z dnevnimi navodili za pisanje

 • Avdioknjiga, videoposnetki in dnevna motivacija v spletni učilnici

 • Tedenska Zoom srečanja – čajanke za druženje in vaša vprašanja

 • Zaprta Facebook skupina za druženje, motivacijo in vaša vprašanja (24-urna podpora)

 • Na vašo željo individualno srečanje za vaša vprašanja (20 min)

 • Energijska podpora Jasne za vsak dan programa

 • Vodene meditacije

DARILA:

Kupi program

PROGRAM COMFORT

CENA: 260 €
posebna cena 222€; velja do 10.12.

 • e-knjiga z dnevnimi navodili za pisanje

 • Avdioknjiga, videoposnetki in dnevna motivacija v spletni učilnici

 • Tedenska Zoom srečanja – čajanke za druženje in vaša vprašanja

 • Zaprta Facebook skupina za druženje, motivacijo in vaša vprašanja (24-urna podpora)

 • Na vašo željo individualno srečanje za vaša vprašanja (20 min)

 • Energijska podpora Jasne za vsak dan programa

 • Vodene meditacije

DARILA:

Kupi program

PROGRAM BASIC

CENA: 220 €
posebna cena 198€; velja do 10.12.

 • e-knjiga z dnevnimi navodili za pisanje

 • Avdioknjiga, videoposnetki in dnevna motivacija v spletni učilnici

 • Tedenska Zoom srečanja – čajanke za druženje in vaša vprašanja

 • Zaprta Facebook skupina za druženje, motivacijo in vaša vprašanja (24-urna podpora)

 • Na vašo željo individualno srečanje za vaša vprašanja (20 min)

 • Energijska podpora Jasne za vsak dan programa

 • Vodene meditacije

DARILA:

Kupi program

Prijava na program je možna do 15. 12.,  do 10. 12. pa velja posebna cena.
Priporočamo, da se prijavite do 10. 12.. Tako boste imeli dovolj časa, da v miru preberete knjigo z navodili in jih razumete, se povežete z drugimi udeleženci in se pridružite naši prvi Zoom čajanki.

Sistematično in učinkovito odložite svoj čustveni nahrbtnik ter zaživite življenje z več zadovoljstva!

prijava

Pogosta vprašanja

Program vas nauči delovati z roko v roki s Kozmičnimi energijami, ki se v tem posebnem času leta spuščajo na Zemljo. Na pravi dan boste opravljali prave stvari na pravi način. Sinhronizacija s podpornimi energijami Stvarstva omogoča, da z minimalnim naporom dosežemo izjemen uspeh in tako vnesemo več reda v svoje življenje.

Če nekaj dni izpustite, boste še vedno deležni številnih koristi, saj vsako temo obravnavamo večkrat in to iz različnih vidikov in globin.

Svojo aktivnost lahko prilagajate glede na razpoložljivost in čas, ki ga imate na voljo. Priporočljivo je, da dnevno namenite pisanju vsaj 30 minut in s tem boste zaobjeli bistveno. Program pa ponuja mnogo več možnosti za poglabljanje vase.

Zadnji dan za prijavo je 15. december, vendar vam priporočamo, da se prijavite do 10. 12.. Tako boste imeli dovolj časa, da v miru preberete knjigo z navodili, se povežete z drugimi udeleženci in se pridružite naši prvi Zoom čajanki.

Vsak dan programa se Jasna energijsko poveže z vsakim udeležencem, da ohrani povezavo z božanskim. Ta neprekinjena povezava spontano zagotavlja pomoč pri premagovanju ovir.
S tem boste dobili veter v jadro, vendar je na vas, kam se boste usmerjali in kako se boste lotili priporočenih dejavnosti in nalog.
Več o energijski podpori.

Ne. Jasna med tem programom ne dostopa do vaših osebnih misli ali dejanj. Njena podpora je osredotočena na stabilnost vaše energije in osebno rast. Čeprav lahko zazna, kdaj se soočate z zahtevnimi trenutki, je njena vloga zagotoviti stabilen in povečan pretok energije. To vam pomaga premagovati te izzive z več lahkotnosti in jasnosti. V celotnem programu se ne vmešava v vaše osebno življenje ali misli ter dosledno spoštuje vašo zasebnost in samostojnost.

Prejeta darila vas celostno podpirajo na vaši duhovni poti. Se sprašujete kako?

Bachova osebna mešanica je edinstvena energijska kombinacija v obliki kapljic, ki je ustvarjena posebej za vas na podlagi vašega celostnega energijskega stanja – biopolja. Kombinacija cvetnih esenc je skrbno izbrana in podpira vaše notranje napore ter uravnoveša čustveni svet posameznika. Tako pomagajo jasneje videti lasten položaj, da se pogumneje in bolj odločno naredi tisto, kar je potrebno.
Kako jih uporabljati:
Preprosto dajte štiri kapljice pod jezik vsaj štirikrat na dan. Velja omeniti, da so popolnoma naravne, ni znanih stranskih učinkov in da uporaba ne povzroča odvisnosti.

Več o Bachovi osebni mešanici.

Kanalizirano sporočilo je oblika komunikacije z duhovnim svetom, ki je posebej namenjena posamezniku. Lahko navdihuje, razkriva nove priložnosti v življenju, osvetljuje osebne slabosti ter ponuja drugačen pogled na življenje in sebe. Kanalizirana sporočila pogosto prinašajo odgovore na notranja vprašanja.
Kako deluje?
Jasna se poveže z vašim višjim jazom in za vas sprejme sporočilo neposredno iz duhovnega sveta.
Več o kanaliziranem sporočilu.

Individualno celostna svetovanja so temelj Jasninega dela. Čeprav niso izrecno povezana s programom Novoletni manifest, boste kmalu spoznali, da ima njeno vodenje izjemno vrednost na vseh področjih vašega življenja. Svetovanja vam osvetlijo ovire, ki povzročajo telesna ali energijska neravnovesja, in vam jih pomagajo presegati. Jasnino vodenje je močno sredstvo, ki pozitivno vpliva na različne vidike vašega življenja.
Več o storitvah Jasne.

Jantra je starodavno vedsko orodje – geometrijski diagram – za meditacijo, ki se uporablja za osredotočanje uma in povezovanje z božanskim. Sri Yantra velja za eno najmočnejših in najučinkovitejših janter, saj vsebuje moč vsega stvarstva. Sri Yantro že tisočletja uporabljajo za privabljanje duhovnega in materialnega bogastva, podporo telesnemu, čustvenemu in duševnemu blagostanju ter čiščenju okolja. To in še več je potencial jantre, ki pa je do aktivacije zaklenjen. Obesek, ki ga prejmete, je aktiviran in prinaša vso opisano podporo.

Maha Lakshmi, ki jo častijo kot boginjo materialnega in duhovnega bogastva ter blaginje, uteleša številne vrline. Je boginja svetlobe, modrosti, sreče, plodnosti, velikodušnosti, poguma in številnih drugih vidikov, kot so lepota, očarljivost in milina.
Podstavek Maha Lakshmi vam bo pomagal, da se povežete z njo in pritegnete blaginjo, ki jo tako ljubeče podarja. Z njenimi blagoslovi lahko tudi energizirate svojo pijačo tako, da jo za nekaj časa zavestno postavite na podstavek.