IZRIS NOTRANJEGA ZEMLJEVIDA

Zemljevid trenutno aktivnih zavestnih in podzavestnih vzorcev, predstav, strahov in kompenzacijskih mehanizmov. Za podporo notranjim premikom prejmete še Bachovo osebno mešanico

Na duhovni poti pogosto koristi ter pri razreševanju ponavljajočih situacij in težav pomaga, če razumemo, kaj se v naši notranjosti dogaja. To lahko zaznam s pomočjo vpogleda v biopolje posameznika in vam poglobljeno predstavim vaš notranji zemljevid. Gre za zemljevid trenutno aktivnih zavestnih in podzavestnih vzorcev, predstav, strahov in kompenzacijskih mehanizmov, ki jih moramo najprej ozavestiti, če jih želimo preseči. Šele ko spoznamo naše notranje avtomatizme in dejstva in jih brezpogojno sprejmemo, nam je dana priložnost in transformacijska moč za spremembo. V podporo teh notranjih premikov prejmete v sklopu obravnave tudi vaše osebne energijske kapljice – Bachovo osebno mešanico, ki zadostuje za dober mesec dni. V tem času se ob vašem sočasnem aktivnem delovanju vedno zgodijo tudi notranji premiki.

Cena individualiziranih energijskih kapljic in srečanja, ki traja do 40 minut, je 65 €.

Srečanja potekajo v Mariboru ali v celoti prek spleta – za sam učinek ni razlike.

Mnenja

Spoštovani,
z globoko hvaležnostjo se vam na hitro javljam, saj bi vam rada sporočila, da čutim pozitivno spremembo po izčrpnem pogovoru in jemanju Bachove osebne mešanice, ki ste jo pripravili zame.
Po zares dolgem času sem uspela ponovno priti v sebi do točke, kjer samo sem …, povsem prisotna in umirjena, sproščena … Presenetljivo je tudi to, da bistveno lažje spuščam stvari, ki sedaj niso zares pomembne in ne obsesiram okrog njih do onemoglosti. Jasneje tudi zaznavam, kaj je sedaj zame bistveno in se temu tudi zmorem vedno bolj približevati oz. podaljševati stanja, ko me ne vrtinči v tornadu.

Prijava na storitev