O točki

Sem Jasna Matjašič, rojena avgusta 1978. Od leta 2017 se vedno bolj predstavljam s svojim duhovnim imenom Sarvavarna dasi.

Po poklicu sem doktorica veterinarske medicine, vendar me je vzporedno izobraževanje, vztrajno iskanje in nabiranje izkušenj doma in v tujini pripeljalo na pot celostnega družinskega svetovanja.

Uspešno sem zaključila različna izobraževanja, med drugimi šolanje pri Marjanu Ogorevcu, šolo karmične diagnostike, biorgonomije in nekaterih drugih celostnih sistemov zdravljenja. V sklopu Nove Šole naravnega zdravljenja, pod vodstvom Bebe Splichal, sem uspešno opravila celoten mentorski program, z izbirno dodano metodo dinamika skupine. Uspešno sem zaključila različna izobraževanja, med drugim šolanje pri Marjanu Ogorevcu, šolo karmične diagnostike, biorgonomije in nekaterih drugih celostnih sistemov zdravljenja. V sklopu Nove šole naravnega zdravljenja pod vodstvom Bebe Splichal sem uspešno opravila celoten mentorski program z izbirno dodano metodo dinamike skupine.

Tako sem terapevtka naravnega zdravljenja, mojstrica reikija, svetovalka Bachove cvetne terapije, celostna terapevtka sodobne bioterapije, karmične in intuitivne diagnostike, predavateljica in še kaj. Ukvarjam se s celostnim družinskim svetovanjem. Moje delo temelji na različnih naravnih, telesu, duši in duhu prijaznih metodah.

Pri svojem delu znanje črpam iz tradicionalnih, celostnih medicin (kitajske, indijske, majevske in tibetanske) ter uporabljam veliko različnih metod, ki jih intuitivno kombiniram. Poslužujem se tako energijskih metod (reiki, karmična diagnostika, Bachova cvetna terapija, dinamika skupine, barvna terapija, integralna biorgonomija …) kot tudi tistih, ki delujejo predvsem na fizični ravni (zeliščarstvo, hidroterapija, dietoterapija, aromaterapija …).

Prepoznavam energijo telesa in biopolje človeka ter tako raziskujem misli in vedenjske vzorce, s katerimi skušamo usmerjati svoje življenje. Pomagam prepoznavati čustva, ki jih tako težko obvladujemo.

Kljub kombiniranju različnih metod ter drugih pristopov, s katerimi si lahko zagotovimo zdravo in kakovostno življenje, nikakor nisem proti uradni medicini in njeni pomoči. Menim, da se vsi kdaj znajdemo v situaciji, ko ne zmoremo drugače in takrat je zanesljivo najbolje, da si pomagamo z uradno medicino in predpisanimi farmacevtskimi pripravki. Ne glede na to, kako lajšamo telesne simptome, je bistveno, da ne pozabimo na smisel situacije oziroma bolezni: na sporočilo, ki nam ga prinaša življenje samo – da smo nekje skrenili s svoje prave dušne poti. Zato sem za sodelovanje, za delo z roko v roki med uradno medicino in naravnim zdravljenjem, za t. i. komplementarno zdravljenje.

STOPITE V STIK Z MENOJ