ENERGIJSKA PODPORA

Energijska podpora je lahko zelo dragocena v situacijah, ko potrebujete več moči, kot je imate na razpolago.

V takih trenutkih vam v živo ali na daljavo nudim različne vrste opore, hkrati pa tudi prostor in priložnost, da se spočijete, sprostite in začutite notranji mir ter tako lažje nadaljujete svojo pot.

Energijsko podporo nudim v obliki:

Glede na celostno energijsko stanje pripravim energijske kapljice – osebno mešanico cvetnih esenc, ki vas bodo nežno notranje nagovorile in podprle, da se boste znova začutili in lažje vzpostavili svoje ravnovesje. Pripravljam jih tudi na daljavo (https://tockatvojemoci.si/trgovina/).

Samostojna zdravilna seansa reikija v živo

Dogovorimo se za termin, ki traja do 45 minut. Oblečeni ležete na masažno mizo in se udobno namestite. Oči imate odprte ali zaprte. Prepustite se terapiji, ki poteka z različnimi položaji in načini polaganja mojih rok, ki vplivajo na pretok energije. Zaradi izjemno sprostitvenega učinka se pogosto zgodi, da izgubite občutek za prostor in čas. Terapija traja 30 minut, sledi kratek pogovor. 
Za utrditev energijske stabilnosti je dobrodejno, da se izvedeta še 2 ponovitvi v roku 14 dni, lahko tudi na daljavo.
Cena seanse, ki skupaj s pogovorom traja 45 minut, je 70 €.

  • CELOSTNE ENERGIJSKE PODPORE 

Pri izvajanju celostne energijske podpore se ne poglabljam v zapleteno raziskovanje vzrokov, temveč se ukvarjam le s prenosom energije in podpiram vaše samozdravilne procese. Ob taki podpori se energijska stabilizacija zgodi hitreje. Energija preprosto steče in doteka do vas. Na ta način se počasi in postopno znova vzpostavi energijska pretočnost, kot je v vaše najvišje dobro. 
Celostne energijske podpore ste spontano deležni na vseh individualnih obravnavah, tako v živo kot prek spleta.

Celostno energijsko podporo nudim tudi samostojno in na daljavo, kar poteka z energijsko povezavo z osebo, ki energijo prejema, in se izvaja na 2 načina:

  1. možnost:

Ob dogovorjenem času je priporočljivo, da najdete miren prostor, kjer vas nihče ne moti. Če le lahko, izklopite telefon in internetno omrežje. Sedite ali ležite, pomembno je, da vam je prijetno in udobno. Oči so lahko odprte ali zaprte. Nato se prepustite prejemanju energije za dobrih 20 minut. Po koncu je zaželeno, da ostanete v čutenju in počivate še 10 minut. Pogosto se zgodi, da ljudje v tem času zadremajo ali zaspijo.

Za utrditev energijske stabilnosti je dobrodejno, da se izvedejo 3 ponovitve v roku 14 dni.

Cena: 
enkratna podpora: 30 €

paket 3 podpor: 80 €

2. možnost

Kadar se pripeti energijski pretres ali bi želeli oporo zaradi akutne stiske, pomembnega sestanka, izpita, šoka, obiska zdravnika, zobozdravnika, bolezenskega stanja, priprave na operacijo, postoperativne rehabilitacije, hospitalizacije, ob spremljanju pri umiranju (tudi živali) ipd., vas lahko podprem na daljavo, kadarkoli in kjerkoli ste. Ne potrebujete posebnih priprav, izrazite le željo po podpori.

Cena: 50 €/dan, odvisno od vaše situacije 

ZA VAŠO VEČJO SAMOSTOJNOST pa vas z veseljem naučim:

  • tehnike reikija – posvetitev v vse stopnje (individualno ali na tečajih)
  • dihalne tehnike
  • meditacijske tehnike
  • tehnike umirjanja uma
  • uporabe manter (link)
  • druge tehnike uravnovešanja in stabilizacije energijskih polj

Prijava na storitev