ŽIVALI

Tudi pri živalih je za zdravljenje potrebno poiskati dejanski vzrok nastale težave, ki je lahko čisto vezan na žival samo, ni pa vedno tako. Pogosto slišimo, da je pes čisti odraz svojega lastnika. To ne velja le za pse, temveč tudi za različne vrste živali, ki živijo blizu ljudem, kot denimo mačke, konji idr. Živali namreč sprejemajo tako pozitivna kot negativna elektromagnetna valovanja iz okolice in tako zaznavajo tudi energijo lastnika. Predvsem so občutljive na čustveno življenje lastnika in energijsko stanje prostora. Zato lahko živali odsevajo energijska neravnovesja svojega lastnika in/ali prostora. Če uspemo uspešno odpraviti dejanske vzroke, se fizično stanje živali lahko izboljša ali telesu vsaj olajšamo delo. Čeprav se sliši čudno, je odločitev za bolezen pogosto stvar živali. Največ, kar lahko mi kot lastniki naredimo, je, da poskrbimo za razumevanje in dobro podporo ter svojo čustveno in fizično stabilnost in s tem živali ponovno ponudimo možnost izbire.

Izkoristimo sporočilo, ki nam jih prinašajo naši živalski prijatelji. 

Razreševanje se najpogosteje dogaja na subtilnih ravneh z razreševanjem vzrokov ali energijsko podporo. Kot dodatno podporo pogosto priporočam Bachovo osebno mešanico in barvno terapijo.

Mnenja

Julija letos je k nam prišla Lola – bela snežna kepica polna strahu. Brala sem, da zaradi preživetega potrebuje čas, da se navadi novega okolja, ljudi in rutine. Po par mesecih bivanja z nami sem opazila, da se nikamor ne premikamo. Lolino obnašanje je delovalo apatično. Edini pravi interes je bila hrana, po možnosti takrat, ko nikogar ni bilo blizu in na hitro. Strah in previdnost sta bila njena konstantna spremljevalca. Pobeg ob vsakem nenadnem zvoku in ležanje v svoji košari brez raziskovanja okolice. Nikoli ni mahala z repom, ne izražala veselja ali zanimanja za koga. Ni bilo napredka in priznala sem si, da rabim pomoč. Začeli smo z Bachovo osebno mešanico, 4x na dan na dlan in v vodo in kmalu so bile vidne prve spremembe – pokazala je viden interes za nas, za svojo novo družino. Prišla je prvič sama v isto sobo, ob povabilu skočila na kavč in nas začela zasledovati po stanovanju in hiši. Na sprehodih se je sprostila in pokazala kakšne sprehode ima rada: obožuje sprehode po travniku in polju kjer lahko koplje zemljo, skače in teče naokrog. Prvič smo jo tako videli zainteresirano in veselo in da maha z repom. Danes smo na tretji steklenički in nadaljujemo. Zgleda kot da se je s pomočjo Jasnine mešanice prebudila iz spanja in na novo zaživela. Kmalu pričnemo s šolo in prav zanima me, kakšna je njena prava osebnost 🙂