Bachova osebna mešanica

Bachova osebna mešanica

Na podlagi vpogleda v biopolje in glede na celostno notranje stanje za vas, vašega otroka ali vašo žival pripravim energijske kapljice − osebno mešanico cvetnih esenc.

Cvetne esence nosijo informacijo zdravilnega potenciala rastline ter pomagajo preobraziti destruktivna občutja in vzorce obnašanja. Zdravijo tako dušo kot telo.

Bachova osebna mešanica je pripravljena za določeno bitje v trenutni čustveni situaciji. Sestavljajo jo esence, v katerih prepoznate svoja občutenja in vzorce obnašanja, ki v vas trenutno povzročajo največ neravnovesja. S svojo vibracijo vplivajo na notranji svet in zato v vaše življenje prinašajo več harmonije, zadovoljstva in miru. Pomagajo jasneje videti lastni položaj in vas spodbudijo, da naredite tisto, kar je potrebno in za vas dobrodejno.

Esence vedno delujejo, ključ do učinkovitosti pa se skriva v pravi kombinaciji. Učinek je viden šele, ko je ta popolnoma individualizirana in vsebuje prav tiste esence, ki so v danem trenutku aktualne za posameznika. Kot se spreminjajo v življenju izzivi in notranji boji, tako se spreminja čustveno stanje posameznika in s tem je v osebni mešanici potrebna drugačna kombinacija esenc.

Ob naročilu kapljic lahko ob moji interpretaciji osebne mešanice spoznate, kaj vse se skriva za čustveno stisko (vašo, vašega otroka ali živali). Svetovanje traja do 20 minut (40 €) ali do 40 minut (60 €), za poglobljeno razreševanje težav  se je potrebno dogovoriti za poseben, daljši termin.

KAKO POTEKA PRIPRAVA?
Običajno se za posameznika na osnovi pogovora pripravi mešanica pripravkov. Osebno mešanico pripravim na podlagi vpogleda v biopolje človeka (celostnega energijskega stanja posameznika). Za to ni potrebno, da se vidimo v živo, niti da se osebno spoznamo. Za pripravo zadostuje vaš kratek opis in osebni podatki ter moj energijski vpogled. Tako pogosto pripravim kapljice na daljavo in jih pošljem po pošti. Po prejemu kapljic me pokličete, da se poglobljeno pogovorimo o vsebini in uporabi. Cena je odvisna od dolžine svetovanja.

KDAJ JE UPORABNA?
Primerna je v čustvenih stiskah kateregakoli družinskega člana, ki mu je težko ali je energijsko nestabilen, pred zahtevnejšimi izzivi, se znajde v viharju zaradi razvojne faze ali zunanjih dejavnikov, se zapleta v lastnem notranjem kaosu, se vrti v začaranem krogu ali ne obvladuje svojih psihoemocionalnih stanj, kot so na primer:
težave s spanjem
– nespečnost
– nosečniška slabost
– živčnost
– polna glava
– zaskrbljenost
– nezadovoljstvo
– žalost
– nihanja razpoloženja
– znani in neznani strahovi
– nemir
– pomanjkanje energije
– depresija
– negotovost
– jokavost
– jezljivost
– glavoboli
– želodčne težave
– dermatitis
– težave z dihali, sečili ali kožo
– nezaupanje
– nesigurnost
– trmarjenje
– prihod novega člana v družino
– uvajanje v vrtec
– prehod v (drugo) šolo
– selitev
– ločitev
– smrt
– prepiri
– stiske v šoli ipd.

Cvetna terapija je metoda pomoči, ki:
– harmonizira notranji čustveni svet in s tem izboljšuje splošno počutje
– deluje z informacijo, ki je ujeta v cvetni esenci
– je v obliki kapljic
– nima stranskih učinkov
– je enostavna za uporabo
– je primerna za vse starostne skupine ljudi in živali
– ne nadomešča klasičnih oblik zdravljenja, lahko pa jih učinkovito dopolnjuje

 

NAROČILO
30-mililitrska steklenička zadostuje za dober mesec dni. V ceno so vštete kapljice in svetovanje, ki traja do 20 (40€) ali 40 (60€) minut in se izvede po telefonu, v živo ali prek spleta.

KORAKI:
1 vaš nakup v spletni trgovini in plačilo izbrane storitve
2 kontaktiram vas za pridobitev potrebnih podatkov
3 pripravim kapljice in jih pošljem po pošti
4 po prejemu pošiljke me pokličete in se podrobno pogovorimo o njihovi vsebini in uporabi

Osebno mešanico oddam na pošto v 3−5 delovnih dneh od vašega nakupa.

Prikaži več