DUHOVI ISKALCI

“Ko je učenec pripravljen, se pojavi Učitelj.”

Vedno več ljudi se zaveda, da niso samo svoje telo in da naše življenje nosi božansko iskro. A kako se znajti v množični ponudbi učenj, tehnik in sistemov vseh vrst? Ko človek želi stopiti na duhovno pot, se pojavi vprašanje – katero? 

Prav tako večina iskalcev ali tistih, ki to postajajo, že ve, da se do resničnih znanj, uvidov, spoznanj in podobnih dragocenosti ne pride v enem dnevu. Da gre za pot, ki tudi od nas nekaj zahteva in da je koristno, če ne iščemo in ne brskamo malo tu malo tam, temveč se podamo v globine. Zato je toliko bolj pomembno izbrati pot, ki nas pritegne, ki jo občutimo kot tisto pravo, ker se bomo tako lažje prebijali skozi izzive, ki nas na tej poti vsekakor čakajo in ne bomo pobegnili ob prvem srečanju s svojo temno platjo.

Na poti k sebi vas lahko usmerjam in podpiram na različne načine v sklopu:

Na vseh obravnavah iščem, kje se je porušil naravni red in kaj se da narediti. Poskrbim, da se bolje razumete, lažje sprejmete in učinkoviteje presežete trenutne ovire na vaši poti. Ob tem dosledno upoštevam vaš tempo in sem naravnana k dogajanju v vaše najvišje dobro.

Tudi če želite le spoznati in preizkusiti nekaj tehnik, ki bi vam lajšale tegobe vsakdanjega življenja, vam predlagam različne ezoterične metode in učenja ter duhovne tehnike svojega Mojstra, ki izvirajo iz starodavnih vedskih znanj in so hkrati prilagojene današnjemu svetu. Lahko vam jih predstavim in vas naučim, kako in kdaj jih najbolj učinkovito uporabljamo.

Če vas žeja po čisti duhovnosti, če vas vleče naprej in globlje, boste zagotovo zakorakali na čisto pravo duhovno pot, pot osvoboditve, o kateri govori Bhagavad-gita. Na taki poti je še posebej dragoceno imeti blagoslov in vodstvo živečega Mojstra, Učitelja, Guruja, kakor ga pač v tem trenutku želite poimenovati. Tak Učitelj je najdragocenejši in najredkejši dragulj, ki ga na tem svetu lahko najdemo. Ni vsakdo blagoslovljen z globokim klicem po duhovni uresničitvi. In če ste klic začutili, ga velja izkoristiti.

Na tej točki vas lahko le predam najvišjemu Mojstru, pod njegovo zaščito in vodstvo, kajti prava duhovna pot ni brez nevarnosti in preizkušenj. Če želite spoznati Paramahamso Vishwanando, ustanovitelja gibanja Bhakti Marga (https://bhaktimarga.si/), velikega Učitelja, čigar poslanstvo je odpiranje človeških src, se lahko prijavite in dobite svoj BM Bhakti ID, s katerim so vam na voljo vsi podatki, učenja, dogodki idr. na enem mestu, in se prepustite učenjem in vodstvu tistega, ki vas lahko pripelje do zaključne postaje in predaje.
https://bhaktimarga.org/my-account/

Mnenja

Rada bi vam napisala, da sem že občutila moč mantre in je to postalo nekaj, česar se dnevno veselim. Občutim večji mir, glava je umirjena, misli bolj pozitivne, lahkotne, čutim več ljubezni, miru, zadovoljstva, manj skrbim…in kar mi je zelo pomembno, počutim se nazaj v stiku sama s seboj in delujem bolj umirjeno, z zaupanjem, sočutjem, hvaležnostjo. Kot ste rekla, duhovnost se začne na dnevni ravni.

Saj vem, sliši se, da pretiravam s temi spoznanji…ampak res se mi zdi neverjeten učinek tega procesa že sedaj. Hvala vam Jasna za to usmeritev in pot.