Project Mantra 1

Project Mantra je zelo enostavna in hkrati zelo močna duhovna praksa, ki v življenje vnaša več hvaležnosti, pomaga pri razvijanju pozitivnih navad in opuščanju starih. Odlična je za vse, ki iščete in želite enostavno in učinkovito orodje za umirjanje uma ter poglabljanje stika s seboj in z življenjem. Preprosto vsakodnevno ponavljanje mantre spontano odpira srčno čakro in vas popelje globoko v lepoto in skrivnost sebe, svojega srca in posledično višje zavesti. 

Project Mantra je brezplačen, voden program, ki 40 dni postopoma pomaga graditi preprosto, a močno prakso ponavljanja manter. Idealen je za vse, tudi za začetnike, ki iščejo učinkovito orodje za pomoč pri utišanju uma, odpiranju srca in pridobivanju pozitivnejšega pogleda na življenje.

Ponavljanje mantre:

»Da bi bilo za vsakogar lažje, ima Bog tisoče imen in oblik. Dokler verujete, dokler zaupate, ni pomembno, kateri veri pripadate, katero obliko prevzamete, katero Ime pojete; to je vedno On. Dokler je um osredotočen Nanj, ste varni.« − Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Kontaktirajte me za več informacij!