ODRASLI

Si upate pogledati, kaj se resnično skriva za vašim nezadovoljstvom, zdravstvenimi težavami, težavami v družini, odnosih, službi?

Težko bi našli človeka, ki za svoje življenje lahko reče, da je z njim popolnoma zadovoljen. Večina celo misli, da je takšno stanje nedosegljivo. In če se ozremo okrog sebe, nam slika okolice na nek način daje prav.

A če ste se znašli tukaj, to pomeni, da si želite spremembe. 

Če pritrjujete, vas vabim na delavnico Dinamika skupine ali na eno izmed ponujenih terapij. Odvisno od tega, kaj potrebujete in kaj je smiselno glede na vrsto težave, ki je trenutno na površju. Če ne veste točno, kaj potrebujete ali kje začeti, se mi lahko prepustite v sklopu celostnega svetovanja. Srečanje je le začetek, a začetek nečesa, kar lahko prinese želeno spremembo, je začetek vašega procesa. 

Ozaveščena oseba, ki se zmore soočiti z resnico in odgovornostjo za svoje zdravje in življenje, bo poskušala narediti premik v svoji miselnosti. S tem se sproži proces samozdravljenja. 

Pogoj za uspešno celostno svetovanje je, da oseba lahko razume in sprejme načela povezanosti med telesom, energijskim stanjem in dušnim svetom in je pripravljena na spremembe. Zato mora vsakdo, ki želi individualno obravnavo, poklicati in se samostojno naročiti na termin.