CELOSTNO SVETOVANJE

Vključuje metode s področja fizičnega telesa, energijskega stanja in razreševanja vzrokov za določeno situacijo ali težavo. Sinergijsko delovanje posameznih metod poveča njihov učinek in prinaša kompleksnejše in trajnejše rešitve.

Če ne veste, kaj točno potrebujete, kje začeti in kje je ključni zaplet, vam v sklopu celostnega svetovanja analiziram vse ravni zavedanja, predam ugotovitve in poglobljeno delujem ter vas vodim na ravni, ki je potrebna za učinkovit premik. 

Celostno svetovanje in bioterapija sta svojevrstna kombinacija različnih tehnik, ki jih intuitivno prepletam, saj sem prepričana, da ne obstaja univerzalna metoda, ki bi bila primerna za vse ljudi in vsako težavo. Moja tehnika temelji predvsem na spoznanjih in izkušnjah s karmično diagnostiko, bioorgonomijo, postavitvijo družinereikija in metode PEAT. Ob tem pogosto uporabljam še tehnike tradicionalnih medicin (indijske, kitajske), Bachovo cvetno terapijo, Steinerjevo antropozofijo, različne meditacijske tehnike, aromaterapijofitoterapijo ter različne načine prehranjevanja in telesne podpore z naravnimi pripravki. Če je potrebno, si pri tem pomagam tudi z radiestezijskim nihalom. Posameznik se med srečanjem sooči s seboj do stopnje, ki jo je še zmožen videti in sprejeti in jo tako lahko tudi preraste.

Holistični (celostni) pristop obravnave človeka temelji na:

  1. iskanju in odpravi dejanskega vzroka za posamezno težavo, stanje ali bolezen (duševno-duhovna raven)
  2. energijski podpori človeka
  3. učinkoviti podpori fizičnega telesa 

Ena celostna obravnava traja do 2 uri in je popolnoma individualizirana

Delujem na tisti ravni (fizični, duševni, duhovni), kjer je potrebno, da se lahko premaknete. Ker vseh izzivov ne moremo obdelati na enem srečanju, je pri obisku bistveno, da poveste, zakaj ste prišli oziroma kaj želite in pričakujete. Glede na težave in želje predlagam pristop obravnave, s pomočjo katerega se lažje odločite, kje bi želeli začeti. Običajno pa ljudje izbiro prepustijo meni. 

Na srečanju razčlenimo in ozavestimo naravne in celostne rešitve za fizično podporo telesu ali dejanske subtilne vzroke, ki se skrivajo v ozadju in vzdržujejo težavo. Celostne energijske podpore ste spontano deležni na vseh individualnih obravnavah. 

Ker ničesar ne naredim namesto vas, temveč vas naučim, da si znate učinkovito pomagati sami, uspeh okrevanja ni odvisen od mene. Ljudje so zadovoljni s pristopom, tisti, ki sledijo navodilom, pa poročajo tudi o dobrih učinkih predlaganega in razrešitvi težav.

Ne glede na raven delovanja, pogosto zadostuje eno srečanje, da se zgodijo premiki.

Če so glavni generatorji vezani tako na fizično kot na energijsko (duševno-duhovno) neravnovesje, sta smiselni in potrebni dve srečanji v razmaku 3 do 6 tednov, ki zadostujeta za iskanje učinkovitih in trajnih rešitev glede izpostavljenega izziva. V kolikor se izkaže, da se posameznik iz kakršnegakoli razloga želi srečati večkrat, ponujam tudi možnost kontinuiranih srečanj, največ enkrat mesečno (individualno mentorstvo).  

Srečanje lahko poteka v živo v Mariboru ali v celoti prek spleta − v učinku ni razlike.

V primeru obravnave otroka ste na srečanju prisotni le vi, z otrokom se vse potrebno »pogovorim« na daljavo.

Cena obravnave, ki traja do 120 minut, je 170 €.