PEAT

Vzrok vseh negativnih čustev, misli in prepričanj je motnja v energijskem pretoku. Tehnika PEAT je usmerjena k jedru problema, k odkrivanju negativnih prepričanj in vzorcev in ne k samim boleznim in bolečinam. 

Gre za metodo, ki jo je Živorad Mihajlović Slavinski razvil iz akupunkture, kineziologije, pranajam (dihalnih tehnik), različnih metod uporabe meridianov in metod energetske psihologije in je na nek način njihova nadgradnja. Osnova metode PEAT (Primordial Energy Activation in Transcendence) je razumevanje energijskega pretoka po meridianih. Zato jo lahko uvrstimo tudi med meridianske terapije. Te delujejo na nevidno podlago čustvenih in psiholoških motenj, saj je izvor teh motenj vedno v motnjah energijskega polja. Da bi dosegli ozdravitev ali premik v duhovni zavesti, je treba delovati na strukturo energijskih polj, ki so v njihovem temelju.

Vzrok vseh negativnih čustev, misli in prepričanj je motnja v energijskem pretoku. Tehnika PEAT je v svojem bistvu usmerjena k jedru problema, k odkrivanju negativnih prepričanj in vzorcev in se ne osredotoča na bolezni in bolečine, čeprav jo lahko uporabljamo tudi v tej smeri. Deluje tudi na čustvene in mentalne omejitve, ki preprečujejo najboljši možen rezultat. 

Ob tem metoda PEAT podpira tudi notranji razvoj in stremi k osvoboditvi na naši duhovni poti. 

Vedeti pa moramo, da poglavitno delo pride na vrsto šele po samem procesu metode PEAT, kajti ko breme enkrat odložimo, se moramo tudi naučiti živeti brez njega.

Terapevtska metoda omogoča reševanje in odstranjevanje cele vrste travm, in sicer brez čustvenih reakcij. Če jedro težave dobro opredelimo in je posameznik aktiven v prenašanju spoznanega v prakso, seanse ne rabimo več ponavljati.

Kako poteka terapija oziroma energijsko transformacijski proces?

Oseba svojo težavo ohranja v zavesti, ob tem pa se nežno dotika ustreznih točk na ustreznem meridianu, s čimer spodbuja električne tokove in prerazporeja energijo v avri. To privede do nevtralizacije neprijetnih stanj v zavesti in telesu. Kot terapevtka vas popeljem v samo jedro težav, ki jih lahko v toku procesa presežete. Nevtralizacija vam prinese občutek lahkotnosti in povezanosti s seboj.