DELAVNICA PEAT

Na delavnici boste spoznali več o tehniki, naučili se boste samostojne uporabe, skupaj pa bomo transformirali in odstranjevali nekatere kolektivne vzorce in prepričanja. Tako se boste osvobodili avtomatičnega vedenja in občutkov, ki vam onemogočajo začutiti vaše resnično bistvo. To vam bo odprlo
nove poti, da boste lahko postali vse, kar lahko ste, na vsakem področju vašega življenja.

PEAT je tehnika, kjer so čudežno združena prastara znanja o človeku, ki izhajajo iz vzhodnega in zahodnega sveta. Temelji na prepričanju, da je vzrok za vse težave in bolezni motnja v človekovem energijskem polju, zato z njihovo odpravo izginejo tudi čustvene in psihične težave. Metodo je razvil Ž. M. Slavinski.

PEAT nas vodi korak po koraku do enostavnega in učinkovitega ozdravljenja številnih težav ter do globokih duhovnih izkušenj. Tako ima poleg terapevtskega učinka odstranjevanja nezaželenih vzorcev in prepričanj tudi vpliv na duhovni razvoj posameznika.

Prijave so obvezne.

VEČ INFORMACIJ

KJE?

pridružite se mi lahko v živo v Mariboru (natančno lokacijo dobite ob prijavi) ali preko spleta

KDAJ?

27.11.2022 med 9:30 in 13 uro

CENA IN PLAČILO

35€ (vključeno vodenje, organizacija, različna pijača)

Prispevek je ob plačilu do 20.11.2022 -30 €

DODATNA UGODNOST

Za udeležence delavnice ponujam možnost prejema OSEBNEGA KANALIZIRANEGA SPOROČILA.
To je sporočilo, ki ga dobim iz duhovnega sveta, in je namenjeno posebej vam. Namen takega sporočila je, da navdihne, nakaže možno pot, opozori na šibkosti, ki vas ovirajo, in ponudi drugačen vidik doživljanja sebe in Življenja. Pogosto se v njem znajde tudi odgovor na vaša notranja vprašanja. Osebno sporočilo lahko naročite tudi kot darilo za nekoga drugega.

Doplačilo s popustom: 30€ (za vse prijavljene na delavnico)