Fizična podpora 1

Nudim sistemsko podporo fizičnemu telesu na osnovi svojevrstne analize vašega stanja, dobljenega z vpogledom v vaše biopolje. Svetujem individualizirane nežne in naravne metode, ki organizem sinergistično podprejo pri ponovnem vzpostavljanju ravnovesja.

Fizična podpora (sinergistična sistemska podpora telesu) se priporoča, kadar:

V fizično podporo s pomočjo vpogleda v biopolje je zajeto:

Po potrebi in ob doplačilu svetujem in pripravim tudi:

Potek

  1. POGOVOR O TEŽAVAH (poteka osebno, prek el. pošte ali telefona)
  2. PREGLED IN MERITEV (lahko naredim tudi brez vaše fizične prisotnosti – poteka na daljavo ali osebno) – S celostno analizo ugotovim, kakšno je stanje vašega telesa. Na podlagi vpogleda v biopolje in v do 108 telesnih parametrov, dobim jasno sliko o stanju telesa. Ugotovim, kateri organi so energijsko bolj obremenjeni, ali je prehrana ustrezna in uravnotežena, kakšni so hidracija, delovanje imunskega sistema, stanje črevesne flore, zakisanost, zasluzenost, vsebnost strupnin, primanjkljaji vitaminov in mineralov, delovanje različnih organov …
  3. SVETOVANJE (poteka osebno ali prek spletne govorilnice v aplikaciji Zoom) – Na podlagi ugotovitev vam svetujem potrebne spremembe, ter naravne metode in pripravke, ki delujejo sinergistično (v ustrezni kombinacij povečajo učinek vsake posamezne učinkovine) ter podprejo organizem na vseh ravneh in v organskih sklopih hkrati. Delujejo kot katalizator, ki pospeši procese samozdravljenja v telesu. Te spremembe so lahko prehranske, lahko pa segajo tudi na ostala področja, od sprememb življenjskih navad do uporabe izbranih pripravkov in/ali metod delovanja na fizično telo.

Po svetovanju pa je potreben vaš trud, da potrebne spremembe tudi izvedete, saj se boste le tako lahko veselili sprememb v zdravju in počutju.

Metode, ki se uporabljajo pri fizični podpori, so naravne in izbrane s pomočjo celostnega vpogleda v fizično situacijo. Delujejo tako, da organizem podprejo pri ponovnem vzpostavljanju ravnovesja. Zaradi podpore samozdravilnih mehanizmov ter nežnega delovanja naravni in telesu prijazni pripravki ne povzročajo dodatne škode, zato pa potrebujejo malce več časa in zaupanja. Po vzpostavitvi ravnovesja simptomi običajno izzvenijo, potem pa je seveda priporočljivo ohranjati zdrav življenjski slog.

Običajno svetujem ekološke, certificirane in po možnosti lokalne pripravke. Najraje posegam po zeliščih in začimbah, osebni zeliščni mešanici, oljih, prehranskih dodatkih, akupresuri, eteričnih oljih in vodi v terapevtske namene. Tako lahko uporabite resnično tiste metode in pripravke, ki so za vas učinkoviti, varni in vredni nakupa.

Pogosto pa ne moremo pričakovati trajnejših rezultatov, če ob fizični podpori nismo odpravili tudi resničnega vzroka težave (Razreševanje vzrokov), ki se je pokazala na telesni ravni.

Izbirate lahko med dvema storitvama, ki se razlikujeta v svetovalnem času, ne pa tudi v obsegu analize.

1. možnost:
FIZIČNA PODPORA S KONTROLO

Vključuje:

Primerno za prvo srečanje, če ne poznate mojega dela, pojmovanja, razlag ter imate:

Obravnava traja do 120 minut in stane 160 €.

2. možnost: 
FIZIČNA PODPORA

Vključuje:

Primerno za vse, ki že poznate moje delo in nimate večjih izzivov ter:

Obravnava traja do 30 minut in stane 80 €.