INDIVIDUALNO MENTORSTVO

Omogoča redna mesečna svetovanja. Vsakič je izhodišče vaša trenutna situacija. S pomočjo vpogleda v biopolje odkrivam tiste aktivne mentalne in čustvene vzorce (v obliki prepričanj, predstav, strahov, pričakovanj itd.), ki vas ustavljajo na vaši poti. 

Omogoča redna mesečna svetovanja. Vsakič je izhodišče vaša trenutna situacija. S pomočjo vpogleda v biopolje odkrivam tiste aktivne mentalne in čustvene vzorce (v obliki prepričanj, predstav, strahov, pričakovanj itd.), ki vas ustavljajo na vaši poti. 

Na terapiji jih ozavestite ter se naučite, kako jih preseči in narediti korak naprej. Ob tem spoznavate različne uporabne tehnike in metode, ki vam pomagajo vzdrževati stik s seboj, s svojim srcem. Vsakič prejmete navodila za vsakdan in domačo nalogo. Tako sčasoma postajate vse bolj samostojni in stabilni.

Prednost rednih mesečnih srečanj je kontinuirano in jasno določeno delo na sebi ter zavest o podpori v vseh življenjskih situacijah. Pomaga nam ohranjati pozitiven odziv na to, kar nam prinaša življenje, dokler taka naravnanost ne postane naša druga narava.

Mentorstvo pomeni redna mesečna srečanja, ki trajajo 90 do 120 minut in so prilagojena vaši trenutni situaciji in potrebam. Lahko so bolj pogovorne, svetovalne narave, bolj terapevtska ali kombinacija obojega. Namen in smer se okvirno začrta na prvem srečanju. Potem pa se sproti dela na situacijah, ki so aktualne. Datumi za srečanja so vnaprej dogovorjeni in jih je potrebno spoštovati, z izjemo izrednih primerov. Izkazalo se je, da je mentorski program smiseln za vsaj 9 mesecev, nikoli pa ne traja več kot 2 leti.

Mesečna srečanja trajajo do 120 minut; prvi obisk stane 170 €, vsak naslednji 150 €.

Po potrebi se lahko sproti odločite za dopolnitev programa, ki vam omogoča, da sem dosegljiva tudi izven izbranega termina, če se pojavi vprašanje, dilema, zaplet ali težava. Tako vam dodatno nudim:

  • podporo in usmeritve do naslednjega termina
  • odgovore na vaša teoretična in praktična vprašanja
  • reševanje praktičnih izzivov v zvezi z obdelano temo (v kolikor ni potrebna samostojna obravnava)

Doplačilo: 70-110 €

Srečanja potekajo v Mariboru ali v celoti prek spleta – za sam učinek ni razlike.

Vsem v programu individualnega mentorstva ponujam možnost brezplačne udeležbe na mesečnih delavnicah Dinamika skupine.

Mnenja

Draga Jasna, najprej še enkrat srčna hvala za vso podporo, znanje, nasvete. Jaz sem od najinega zadnjega pogovora čisto zares zaživela! Srečala sem se še z nekaj zadevami in potem jasno začutila: mimo je, sedaj je čas za užitek. In v meni se je končno naselil mir …

Prijava na storitev