Tudi v telesu velja pravilo najšibkejšega člena in da se nič ne zgodi čez noč. Toda kako vedeti, kakšno je stanje? Kje so šibki členi? Naučite se celostno opazovati komunikacijo telesa, ki natančno sporoča, kakšno je notranje stanje. In da vas številne možnosti naravnih metod in pripravkov ter vso marketinško bombardiranje ne bo zmedlo, vam v predavanju razkrivam preproste skrivnosti osnovne podpore ter konkretnih in enostavnih rešitev za stabilnejše telesne temelje. Tako boste lahko poskrbeli za vso družino povsem naravno ter že ob prvih znakih delovali resnično preventivno in učinkovito. Razumeli in znali boste reševati izzive, ki se zgodijo, ko je telo v neravnovesju.

Na spletnem predavanju boste izvedeli:

S pridobljenim znanjem boste uspešno in naravno podprli že začete procese v telesu in tako okrepili samozdravilne sposobnosti organizma. Z opazovanjem telesa in sprotno podporo vseh šibkih členov boste telo uspešneje usmerjali in ga vračali v svoje ravnovesje. Delovali boste resnično preventivno in težko zapadli v začaran krog. S poznavanjem temeljev in osnovnih pravil telesa ga boste znali podpreti na pravilen način. Razumeli boste, da sta za uspešnejše okrevanje smiselna individualen pristop ter hkratna celostna podpora organizma in ne le zdravljenje obolelega dela. Tudi v primeru začaranega kroga boste znali nuditi učinkovito sistemsko podporo ter okrepiti vse šibke in oslabljene člene.  

KAKO DO SPLETNEGA PREDAVANJA? 

Nakup je možen na https://tockatvojemoci.si/kontakt/, kjer lahko tudi povprašate za več informacij. Dostop do spletne učilnice prejmete takoj po plačilu, ki vam je na voljo 30 dni.

Podana znanja ne nadomeščajo uradne medicine in zdravniške pomoči, kadar je ta potrebna, lahko pa se uporabljajokomplementarno.