Težave z dihali, tako pri otrocih kot odraslih, so velikokrat enostavno rešljive. To še posebej velja, ko organizmu pravočasno, kakovostno in učinkovito pomagamo z naravno in telesu prijazno podporo, naj gre za prehlad, kašelj ali kaj drugega. Kljub temu pa se težave pogosto zapletejo in prerasejo v večmesečni boj, ki mu ni videti konca. Zakaj je tako in kako pomagati sebi ali otroku, da v takem stanju čim prej prileze na zeleno vejo? 

Na celostnem predavanju boste spoznali preventivne in kurativne ukrepe ter se naučili:

S pridobljenim znanjem boste lahko uspešno in naravno sanirali številne bolezni dihal. Z razumevanjem mehanizmov in podanimi nasveti za krepitev celotnega organizma pa ne boste več doživljali smrkavih noskov preko cele jeseni, kašlja, ki kar ne izgine, in ostalih začaranih krogov. 

KAKO DO SPLETNEGA PREDAVANJA? 

Nakup je možen na https://tockatvojemoci.si/kontakt/, kjer lahko tudi povprašate za več informacij. Dostop do spletne učilnice prejmete takoj po plačilu, ki vam je na voljo 30 dni. 

Podana znanja ne nadomeščajo uradne medicine in zdravniške pomoči, kadar je ta potrebna, lahko pa se uporabljajo komplementarno.