Predavanje je prilagojeno potrebam današnjega človeka, ki želi pristopiti k sebi, življenju in težavam bolj zavestno, prisotno in celostno. Spoznajte zakon vzroka in posledice holistično ter tako z drugega zornega kota poglejte nase in na svoje življenje. Naučite se prepoznavati dejanske vzroke za nezadovoljstvo, zdravstvene težave in različne napetosti v odnosih. Spoznajte, kaj vse lahko storite sami, da prebudite in podprete lastne potenciale samozdravljenja. Začutite dejstvo, da je naše spoprijemanje z resničnimi vzroki tisto, ki določa, kako dolgo bo težava trajala in kako enostavna ali zapletena bo ozdravitev telesa ali odnosa. Postalo bo tudi jasno, zakaj so nekatere metode na dolgi rok neuspešne.

Potopite se v svet celostnega pristopa in spoznajte:

Po ogledu predavanja boste spoznali preproste skrivnosti celostnega samozdravljenja in razumeli holističen pogled na človeka. Vedeli boste, kaj lahko naredite, da vam ne bo več odtekala potrebna energija, ki slabša celotno zdravstveno stanje ter vodi v različne akutne in kronične težave. Razumeli boste pomen pristnega stika s seboj in zakaj so nam dovoljene napake. Zakaj je potrebno, da napake uvidimo, da se izognemo samozanikanju in kje najdemo pogum in moč za nenehne prilagoditve v življenju. 

Kako do online predavanja?

Nakup je možen na https://tockatvojemoci.si/kontakt/, kjer lahko tudi povprašate za več informacij. Dostop do spletne učilnice prejmete takoj po plačilu, ki vam je na voljo 30 dni. 

Podana znanja ne nadomeščajo uradne medicine in zdravniške pomoči, kadar je ta potrebna, lahko pa se uporabljajo komplementarno.