VAŠ PROGRAM ZA OSEBNO RAST IN NOTRANJI RAZVOJ

Če iščete pomoč in usmeritev k odpravljanju starih bolečin, zamer, travm in hrepenite po celjenju svojih ran, ste na pravem mestu.

Ste že kdaj pospravljali vaš dom in se vam je zdelo, da niste porabili nič energije in ste bili gotovi veliko prej kot običajno? Najverjetneje ste zadeli idealen čas! Stvari, opravljene na pravi dan in pravi način, so podprte s strani Univerzuma in tako lažje uspešno opravimo zadano ter žanjemo veliko večji uspeh kot sicer. Tak idealen čas bomo decembra in januarja uporabljali za osebno rast in ključne notranje premike.

Novoletni manifest je spletni program, s katerim odpustimo stare, neuporabne vzorce delovanja in skreiramo jasno sliko svoje prihodnosti.

Pripada vam obilje zdravja, notranjega miru, denarja in ljubečih odnosov!

Vzemite življenje v svoje roke, naučite se izkoristiti energijski val novoletnega časa – opustite nezaželeno in manifestirajte želeno ter zaživite tako, kot vam je resnično namenjeno!

PROGRAM:

15.12.2022

 • Odpre se FB-skupina.
 • Odpre se virtualna učilnica
 • Odobren vam bo dostop do vaše e-knjige
 • Odpre se energijski kanal za osebno podporo vsakega udeleženca

21.12.2022 –12.1.2023

 • V 22 dneh se bo izvajalo vodeno pisanje po jasnih navodilih za vsak dan.
 • 1. 1. ne pišemo, ampak se razvajamo.
 • Bonus aktivnost točno ob novem letu!

Za dnevno poslušanje

 • Posneta vodena meditacija

Moč za spremembe nam je vedno na voljo. Zakaj torej zdaj?

Čas okoli novega leta je energijsko daleč najbolj podprt za spuščanje zamer, negativnih odzivov, neugodnih odnosov in za manifestacijo bolj harmoničnega življenja, kot si ga želite.

Zakaj pisati manifest z Jasno Matjašič?

Jasna je zbrala informacije o večnih zakonitostih in energijskih premikih v tem intenzivnem obdobju leta in to vedenje obogatila z učinkovitim pristopom po modelu ter tako postavila celostni program Novoletni manifest. Z njim je v zadnjih 15 letih uspešno pomagala že več sto posameznikom zaživeti bolj harmonično, radostno in polno življenje, v skladu z njihovim potencialom in skozi poglobljen stik z Najvišjim Jazom.

Zadnji dan za prijavo je 18. 12. 2022.
Udeleženci, prijavljeni do 12. 12. 2022, prejmejo osebno kanalizirano sporočilo.

Kaj pravijo udeleženci preteklih let:

Vesna Turšič

Manifest sem pisala prvič in ta izkušnja je daleč nad pričakovanji. Toliko več, toliko globlje je, kot sem si predstavljala na začetku. Čudovito, na trenutke naporno potovanje vase. Vse stvari so našle svoje mesto in smisel, z veliko odnosi sem se pomirila, odpuščala sem si zadeve, za katere prej sploh nisem vedela, da me tiščijo. Tekom manifesta sem začutila pri sebi neizmerno mirnost. Ta občutek pomirjenosti oziroma notranjega miru je meni osebno največja sprememba.
Izredno sem hvaležna za to celotno izkušnjo. 

Nastja Zagorc

Nemogoče je napisati v enem stavku, kako vesela in hvaležna sem, da sem se pridružila manifestu.  Toliko novih spoznanj, uvidov … toliko sem imela za napisati, da mi je še pred koncem zmanjkalo prostora v zvezku.  Ne vem sicer, če deluje tako hitro, ampak jaz že opažam pozitivne spremembe pri sebi in sem res, res navdušena. Bom pa zagotovo zdaj pogrešala ta čas zase in celoten obred pisanja. Hvala, Jasna. Decembra se zagotovo zopet pridružim. Super ste!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Nika Va

Mmm, tokrat sem res uživala v poti z neznanim ciljem.  Lepo se je bilo prepustiti pisanju in vsem uvidom, zelo, zelo zdravilno.  Malo me sicer boli roka, ker sem pisala vneto in v čudaških položajih. Ampak hkrati z mehkobo do sebe, z nežnostjo in sprejemanjem, da je točno toliko, kot sem napisala, dovolj. Zame je tale manifest poglobil uvid, da je vse točno tako, kot mora biti, da je vse na pravem mestu, da smo tako zelo podprti in da se lahko prepustimo…


Ste se kdaj ujeli, ko ne veste čisto točno, kaj si želite?  Ali pa ne veste, kaj bi bilo za vas najbolje? Ko bi se želeli nekomu prepustiti, da vas vodi in vam pove, kako naprej. Ta Nekdo vas čaka, da se z njim povežete. Ko vzpostavite stik s svojim Najvišjim Jazom, se lahko prepustite vodstvu, da lahko stvari potekajo v vaše najvišje dobro.  Ni nujno, da je to navzven vedno gladko in prijetno, a globoko v sebi se vedno zavedate, da ste na pravi poti in ste povezani in v stiku s seboj, po čemer hrepeni vaša duša.

Kako vam lahko program pomaga:

novoletni manifest 1

Programi

DELUXE PROGRAM

CENA: 200 €

 • e-knjiga z dnevnimi navodili za pisanje
 • Facebook skupina za podporo in odgovore na vprašanja
 • videi in dnevna motivacija v spletni učilnici
 • energijska podpora Jasne Matjašič vsak dan programa
 • vodena meditacija

DARILA:

 • osebno kanalizirano sporočilo (*samo za prijave, plačane do 12. 12. 2022)
 • 15 % popusta za vašo Bachovo osebno mešanico
 • 10 % popusta na vse terapije z Jasno

OSNOVNI PROGRAM

CENA: 170 €

 • e-knjiga z dnevnimi navodili za pisanje
 • Facebook skupina za podporo in odgovore na vprašanja
 • videi in dnevna motivacija v spletni učilnici
 • energijsko podpora Jasne Matjašič vsak dan programa
 • vodena meditacija

DARILA:

 • 15 % popusta za vašo Bachovo osebno mešanico

SAMOSTOJNA IZVEDBA

CENA: 130€

 • e-knjiga z dnevnimi navodili za pisanje
 • osebno kanalizirano sporočilo (*samo za prijave, do 12. 12. 2022)

Zadnji dan za prijavo je 18. 12. 2022.
Udeleženci, prijavljeni do 12. 12., prejmejo osebno kanalizirano sporočilo.

Kaj je Bachova mešanica?

Na podlagi vpogleda v vaše biopolje pripravimo osebno mešanico cvetnih esenc, ki podpira vaše celostno notranje stanje. 

Bachova osebna mešanica je pripravljena za določeno osebo v trenutni čustveni situaciji. Sestavljajo jo esence, v katerih prepoznate svoja občutenja in vzorce obnašanja, ki v vas trenutno povzročajo največ neravnovesja. S svojo vibracijo vplivajo na notranji svet in zato prinašajo v vaše življenje več harmonije, zadovoljstva in miru. Pomagajo jasneje videti lasten položaj, da naredite tisto, kar je potrebno.

Preberite več

Kaj je energijska podpora?

V času manifesta bo Jasna individualno podpirala vse sodelujoče. Ob taki podpori se stabilizacija in energijski premiki pospešijo. S pomočjo medija (Jasne) boste še bolj povezani s svojim Najvišjim Jazom. Na ta način se bo počasi in postopno znova vzpostavila vaša energijska pretočnost, kot je v vaše najvišje dobro. 

Pri pisanju manifesta vam bo dala veter v krila, na vas pa bo, da krila razširite s pisanjem in podpornimi aktivnostmi.

Kaj je kanalizirano sporočilo?

Je sporočilo, ki ga Jasna dobi od duhovnega sveta in je namenjeno posebej vam.

Namen sporočila je, da navdihne, nakaže možno pot in opozori na šibkosti, ki vas ovirajo. Ponudi vam drugačen vidik doživljanja sebe in življenja. Pogosto se v njem skriva tudi odgovor na vaša notranja vprašanja.

KAKO POTEKA?

Jasna se na daljavo energijsko poveže z vami in za vas prejme sporočilo iz duhovnega sveta.